اطلاع رسانی > اخبار >

اطلاعیه ثبت نام نهایی

به استحضار می رساند که بخش خدمات در سامانه کاربری کنگره فعال شده است و لذا می توان از هم اکنون فرآیند ثبت نام و پرداخت هزینه ها را تکمیل نمود. در اين خصوص توجه به نکات زیر الزامی است

• ميزان هزینه ­های ثبت نام و خدمات ديگر برای شرکت کنندگان عزیز تا پایان روز پنج­شنبه 5 مردادماه سال 96 (96/5/5) می باشد. بعد از اين تاريخ تا روز 96/5/15 بيست درصد به هزینه ثبت نام افزوده خواهد شد.
  • اگر ثبت نام و پرداخت وجه شرکت کنندگانی که دارای مقاله هستند، پس از 96/5/15 انجام شود، دبیرخانه کنگره هیچگونه تعهدی در قبال درج و چاپ مقالات در سی دی (CD) مجموعه مقالات کنگره، و همچنين ارائه خدمات نخواهد داشت.
  • دانشجویان (با مقاله یا بدون مقاله) و شرکت کنندگان آزاد عضو انجمن علوم خاک، حتما باید اسکن کارت دانشجوئی و عضویت انجمن علوم خاک را از طریق منوی ارسال فایل در سامانه کاربری به دبیرخانه ارسال نمایند. بدیهی است تأیید پرداخت وجه ثبت نام این عزیزان توسط دبیرخانه منوط به ارائه اين کارت ها می باشد.
  • پژوهشگران پسادکتری که قادر به ارائه مدرک برای اثبات دوره پسادکتری خود باشند (ارسال از طریق منوی ارسال فایل در سامانه کاربری) می توانند به عنوان "دانشجو" در سیستم ثبت نام کرده و پرداخت وجه را انجام دهند.
  • همه عزیزانی که تنها قصد شرکت در کارگاه ­های آموزشی را دارند، باید بر اساس وضعیت خود هزینه ثبت نام در کنگره را نیز پرداخت نمایند.
  • لازم به ذکر است که کارگاه های مدل سازی در فرسایش آبی خاک، آشنایی بافرآیند ثبت وکنترل کیفی موادکودی، تولیدبسترکاشت از پسماندهای کشاورزی و تکنیکهای سنجش از نزدیک در نقشه برداری خاک وارزیابی خصوصیات خاک به صورت همزمان و در تاریخ 96/6/7 و همچنین چهار کارگاه مدل­سازی حرکت آب واملاح درخاک با استفاده ازنرم افزار HYDRUS، تجاری سازی فناوری های دانشگاهی، تولید محصول سالم درگلخانه و استفاده ازفناوری هسته ای درحاصلخیزی وبیولوژی خاک نیز به صورت همزمان و در تاریخ 8/6/96 برگزار می گردد. بنابراین از انتخاب کارگاه های همزمان اجتناب گردد.
  • مهمانانی که تمایل به استفاده از خدمات اسکان ارائه شده توسط کنگره را ندارند، می توانند راساً اقدام به رزرو هتل در سطح شهر اصفهان نمایند. چنانچه افراد دارای مقاله، پیش از اعلام نتایج داوری، ثبت نام و هزینه های خود را پرداخت کرده باشند، و از حضور در کنگره به دلیل "رد شدن و پذیرفته نشدن مقاله توسط داوران" منصرف شوند، هزینه های پرداخت شده، مسترد خواهد شد.
  • آژانس مهرگان تسهیلاتی را برای شرکت کنندگان در نظر گرفته است. بدیهی است کنگره هیچ تعهدی در قبال خدمات اين چنینی ندارد.

بازگشت1396/04/03
توجه : نظر شما پس از تایید مدیر سایت در سایت نمایش داده می شود !